HADELAND JANITSJAR med ADAM DOUGLAS

Tidspunkt: 21. april 2024 kl: 18:00
Sted: Hadeland Kultursal, Gran

HADELAND JANITSJAR slår nok en gang på stortromma!
Publikum kan bare storglede seg til ÅRETS konsert. Svært unge, kule skolemusikanter i marsjtakt med Hadeland og Harestuas egen Adam Douglas.
Det hadde seg altså slik at janitsjarkorpsets leder, Liv Bente Kildal røper at hun hadde en drøm der hun jaktet på Adam Douglas. Liv Bente brenner for korps og især for sitt eget Skolekorpset i Lunner, og spesielt på vårparten drar hun innom øvelsene på Roa. Det var også der hun fikk øye på Adam Douglas som fulgte sin sønn til skolekorpsøvelse. Starstruck, høy puls, rød i toppen, spenningen var stor – kunne drømmen gå i oppfyllelse? Liv Bente slo til. Adam var positiv og første tonen var satt. Og nå sier Liv Bente - drømmen ble til virkelighet! Både publikumsfavoritten, skolekorps og janitsjar, kompgruppe og sangsolister er om få dager klare til å gi publikum en konsert som vil inneholde filmmusikk, et stort knippe låter fra The Commitments og også musikk fra Douglas sitt eget repertoar.
Ikke et bein i salen kommer til å holdes i ro på golvet når Adam Douglas drar i gang foran et inspirert Hadeland Janitsjar.
Publikum vil her møte fire funky frøkner fra musikklinja på Hadeland videregående skole på Gran. Disse koristene er Johanne Hellum Grønberg, Marte Wilhelmsen Engensbakken, Silje-Beate Langseth Kristoffersen og Betina Linstad. Jentene vil også synge solo med korpset. Hans Kristian Erstad på tangenter og Pål Magnus Lunner på elbass utgjør kompgruppa.
Vi håper at en slik satsning kan være en skikkelig interesseforsterker for alle medvirkende. Her kommer det til å svinge – ingen tvil, sier janitsjarkorpsets faste dirigent Thomas Petersen.
Forståelig nok er Hadeland Janitsjar svært stolte av at publikumsfavoritten Adam Douglas kunne sette av tid til dette samarbeidet og at det passet inn i hans vårprogram.
Hjertelig velkommen

 Tilbake  Det skjer - Forsiden