Kunsten å være lykkelig - Gratis kunstnerisk forespill på Alles lille scene

Tidspunkt: 2. mai 2024 kl: 18:00
Sted: Alles kulturhus

Torsdag 2. mai Kl. 18.00 på Alles Kulturhus.
Ringerike kommune, Brageteatret og Alles Kulturhus, Inviterer til Kulturelt påfyll og forspill før Brageteatrets forestilling Kunsten å være Lykkelig.
Vi varmer opp til forestillingen med innslag av to lokale kunst og kulturutøvere med et gratisarrangement i foajeen kl. 18.00.
Dikteren Ole-Petter Vaaten og musikeren Olav Risan har plukket ut noen perler fra hvert sitt repertoar, som de vil dele med publikum før Brageteatrets forestilling starter. Ole-Petter dikter om mennesket og reflekterer rundt vår rolle og plass i hverdagen og tilværelsen for øvrig. Olav er opptatt av kjærlighet mellom mennesker og at man skal føle seg verdifull og finne sin plass i samfunnet.
Om Ole-Petter Vaaten
Ole-Petter Vaaten (f. 1967) er fra Tyristrand på Ringerike hvor han jobber som spesialpedagog på Hov ungdomsskole. Ole Petter har utgitt tre diktbøker på Cappelen Damm og kommer med ny bok i august.
Om Olav Risan,
Etter 10 år som vokalist og gitarist i Drolsum Stasjon tar endelig
Olav Risan nå sjansen på en solokarriere!
Singel nummer 2 fra albumet kommer om ikke lenge!
Debutalbumet "Making Up For Last Time"
er ferdig innspilt og planlagt utgitt høsten 2024.
Teaterforestillingen Kunsten å være lykkelig spilles i Alles Kulturhus 2. mai kl 19:00. Med et humoristisk skråblikk setter forestillingen søkelys på hverdagslivets små og store utfordringer. Det er Brageteatret, regionteater for Buskerud, som tar turen til Hønefoss for å dele denne lett filosofiske opplevelsen. I forestillingen møter vi seks mennesker på jakt etter lykken, som gang på gang blir møtt av skuffelse.
Det er fremdeles ledige billetter til Kunsten å være lykkelig! Sjekk alleskulturhus.no for mer info.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden