Det skjer

Standup: Jonas med venner!

18. september 2019 kl: 20:00
Gledeshuset, Strandgata 1, 3513 Hønefoss

Gledeshuset gjentar knallsuksessen med stand-up klubbkvelden: Jonas med venner! Denne gangen har han invitert med seg et nytt stjernelag med flere av Norges mest kjente standup’ere og humorister.

Adam Schølberg; kjent for sin eksplosive energi, høye tempo og kjærlig varme i sine tekster. Det siste året har han spilt for fulle hus på Latter i Oslo og reist Norge rundt med stand up showet "Mellom Barken Og Feen". Han er også kjent for NRKs “Sofa” sammen med sin humormakker, Tore Petterson.

Laurits Lundgaard er 31 år gammel og kommer fra Sarpsborg. Han har holdt på med standup siden 2011, og har stått på de fleste scener omkring i landet. Med sjarme, fortellerglede og en god dose selvironi, blir det servert røverhistorier og absurde betraktninger fra ytre Østfold.

Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og har på kort tid utviklet seg til å bli en allsidig og morsom standup’er som fremkaller latterbrøl over hele landet. Humoren til Eirik er ofte personlig og selvironisk, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi. Med gode observasjoner og en herlig formidlingsevne treffer han et bredt publikum i alle aldre.

Billetter kjøpes på www.ringbillett.no eller i kundesenteret til Ringerikes Blad, man-fre 9.30-15.30.
For ledsagerbevis og rullestol: ta kontakt pr epost: post@gledeshuset.no