Konservering

Tidspunkt: 29. november 2025 kl: 12:00
Sted: Ringerike bibliotek

I ombruksuka får vi besøk fra Karin og Lizas småbruk.

Karin og Liza er særs dyktige damer som holder mange kurs om matglede på Finnerud gård på Jevnaker. Hos dem kan du lære å lage spekemat, pølser, glutenfri bakst og konservering for å nevne noe!
Karin er kokk, Liza er småbruker, og sammen kombinerer de over ti års erfaring med lidenskap for ekte mat, tradisjoner og naturens råvarer.

Lørdag 29. november holder de et foredrag om konservering. Da kan du lære å bli mer selvforsynt, redusere matsvinn og bli bedre kjent med gamle tradisjoner i en moderne tid.

Karin og Liza viser også hvordan du kan bevare råvarer ved hjelp av eddik, olje, saltlake, sukker eller varme, og hvordan disse metodene kan gi deg smakfulle resultater som varer lenge.
Vil du bli trygg på å bruke naturens råvarer på en bærekraftig måte, samtidig som du bygger både beredskap, kunnskap og matglede, så er dette foredraget noe for deg!
Det vil også bli smaksprøver – slik at du kan oppleve hvor mye glede det ligger i å lage og ta vare på maten selv.

Det er gratis å delta.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden