Det skjer

Julekonsert med Drammen symfoniorkester, solister og Det norske jentekor

15. desember 2019 kl: 19:00
Hønefoss kirke

Søndag 15. desember kl. 19.00 er det klart for en virkelig storslått julekonsert i vakre Hønefoss kirke med Drammen Symfoniorkester.
Forrige gang skrev Ringerike blad at det var en konsert «som fikk det til å ile nedover ryggraden, gi gåsehudfølelse og klump i halsen - og tårer i øynene».
Denne gangen tør vi påstå at vi kan toppe julekonserten i 2017. Fordi vi har med Det Norske Jentekor - som i fjor ble nominert til Grammy (USAs viktigste musikkpris) - og de fantastiske solistene Knut Anders Sørum og Ann-Helen Moen.
Knut Anders, som vant NRKs Stjernekamp suverent i 2016, er en mesterlig tolker av Prøysens legendariske julesanger, som f. eks. Julekveldsvisa og Romjulsdrøm. Han mestrer også de store og svulstige julesangene som «O`helga natt» og «Mitt hjerte alltid vanker».
Ann-Helen er en klassisk sanger - utdannet fra Operaakademiet i København - som reiser verden rundt med de største orkestre. KORK benytter henne ofte på sine prosjekter. I flere år var hun stjernesolist i operaen i Graz i Østerrike. Hennes stemme karakteriseres som klar og varm og hun kan trygt plasseres blant de mest ettertraktede solister i norsk musikkliv.
Når den velkjente dirigenten Eldar Nilsen holder i taktstokken og en av landets mest anerkjente komponister og musikere, Kjetil Bjerkestrand, står for arrangementene, må dette bli en julekonsert helt utenom det vanlige.
Hjertelig velkommen til julekonsert i Hønefoss kirke!

Julemarked

15. desember 2019 kl: 11:00
veien kulturminnepark

Gudstjeneste

15. desember 2019 kl: 11:00
Hønefoss kirke

Familiejulebord på Sundvolden

15. desember 2019 kl: 14:00
Sundvolden Hotel

Adventgudstjeneste med Lisa Kristin Hanielsen. Søndagsskole. Kirkekaffe

15. desember 2019 kl: 17:00
Metodistkirken i Arcaden, Storgt.7, Hønefoss

" class="arrbilde">