Det skjer

Joy to the world med Ringerike Janitsjar

5. desember 2019 kl: 19:30
Ullerål kirke

Det blir mektige og stemningsfulle førjulstoner i Ullerål Kirke 5. desember når Ringerike Janitsjar med dirigent Øystein Olsen Vadsten inviterer til konsert i en travel adventstid. Korpset har denne gang fått med seg to spennende solister:
Christina Ødegård har i mange år sunget og vært solist i to av regionens største kor, Da Capo og Showkoret. Hun høstet mange lovord og rosende omtale etter sin første solokonsert på Eger & Co tidligere i år, der hun blant annet fremførte egne låter laget i samarbeid med korpsets dirigent.
Ola Edvard Eriksrud Gamkinn er Ådøling og er en av våre mange unge fremadstormende talenter. Allerede som fem-åring var han med i Ringerikes Barne- og Ungdomskor. Han ble etter hvert med i Showskolen og senere Showkompaniet. I 2017-2018 deltok han i produksjonen av «Les Misérables» på Folketeatret. Mange kjenner han kanskje også fra gruppa «Elvelangs» der han både spiller og synger. I øyeblikket fordyper han seg i klassisk sang på St. Hallvard Videregående skole.
Øystein Olsen Vadsten har satt sammen et variert og spennende program. Noen av høydepunktene blir kanskje «Nordnorsk Julesalme» med Christina eller kanskje «Mary did you know» med Ole Edvard.
Med et korps på 40 musikere og to dyktige solister garanterer Olsen Vadsten en virkelig stemningsfull og mektig opplevelse med sang og musikk slik at «taket av og til vil løfte seg» i det ene øyeblikket til alt roer seg til et vindpust som i korallen «Canterbury Choral»