Velkommen til digital høytlesing

Tidspunkt: 8. juni 2020 kl: 09:00
Sted: www.ringerikebibliotek.no og Ringerike bibliotek på Facebook

Mandag 8. juni til mandag 22. juni kan du høre forfatter Bjørn F. Rørvik lese Bukkene Bruse begynner på skolen. Vi har fått Rørvik til å lage video hvor han leser og forteller denne fantastiske historien. Du har fått med deg Rørviks tidligere bøker om Bukkene Bruse?

Det var en gang tre bukker som het Bukkene Bruse. En dag fikk de et brev om at de måtte begynne på skolen. «Hvorfor det?» spurte den minste. «Alle må gå på skolen nå for tida», forklarte den største bukken. Så ble de enige om at de kunne prøve for ei uke eller to. Men skolen har fått ny rektor – og det er ikke hvem som helst!

Forfatter Bjørn F. Rørvik er mest kjent for bøkene om Bukkene Bruse, men han har også skrevet spennende bøker om detektiven Purriot og om vennene Reven og Grisungen.

Denne gangen skal vi altså få høre hvordan det går når Bukkene Bruse begynner på skolen. Gry Moursund står for illustrasjonene i boka.

Passer aller, aller best for de som skal begynne på skolen til høsten, men også for hele familien. Varighet: 23 minutter. Følg Ringerike bibliotek på Facebook og opplev den digitale lesestunden der. God fornøyelse!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden