Det skjer

Kunstutstilling - Uhøytidelig, variert og væravhengig

11. juli 2020 kl: 11:00
Fengselshagen rett ved KUBEN

Wemoni Art har med seg Lasse Nilsen og Per M. Haakenstad (foto) i Fengselshagen denne lørdagen. Billedkunsten til Wemoni Art (Wenche Mosengen Nilsen ) er produsert i hennes egne teknikker, som hun har utviklet de siste åtte årene. Bildene blir til både gjennom tegning, maling, klipping, modellering, foto og digitale verktøy. Det selges kun ett bilde av hvert motiv, - noe som gjør at kunden får et helt unikt kunstverk, - allikevel kan samme motivet, for eksempel et barn eller et landskap, forekomme i andre farger, eller at det er formet eller tegnet og sett i et annet perspektiv. Men absolutt ingen bilder er like, alle er unike. Per M. Haakenstad har fotografert i mange år og det resulterte i at bilder og tekst i 2018 ble til ei bok.
Per har hatt flere utstillinger av sine bilder, bl.a. på Fengselet. Motivene til bildene henter han for det meste fra naturen.
Bildene på utstillingen varierer i størrelse og noen er innrammet, noen ikke. Ønsker du en annen størrelse på bildet enn det som er utstilt, kan du bestille det.Du kan også benytte muligheten til å se en prøvekopi av den nye boka og forhåndsbestille den.

Standup show med Jonna

11. juli 2020 kl: 21:00
Tingnes Spiseri