WALK AND TALK - på Verdensdagen for psykisk helse

Tidspunkt: 10. oktober 2020 kl: 13:00
Sted: Hønefoss, Søndre Torv

Vi vil med dette invitere deg til en vandrende samtale i anledning FNs «Verdensdag for psykisk helse»! Dette finner sted i Hønefoss, lørdag den 10.10.2020, fra kl 13.00!

Arrangementet initieres og organiseres av organisasjonen Kairasu. Kairasu er en frivillig organisasjon som blant annet jobber for å skape møteplasser for integrering og samhandling. De ønsker spesielt å bidra til å utvikle aktiv samfunnsdeltakelse og livsmestrende engasjement blant kvinner og ungdom med minoritetsbakgrunn. Kairasu vil bidra til fred, sameksistens, gjensidig respekt og forståelse mellom folk og kulturer. «Kairasu» er et mandinka-ord, og betyr et «fredfullt hjem/sted».

Tema for «vandreseminaret» er: Walk and Talk – samtale om minoritetskvinners psykisk helseutfordringer og hvordan vi arbeider med dette?

Målet er å øke kunnskap og åpenhet om psykisk helse, og fremme gode levevaner blant minoritetsbefolkningen. Vi har som mål å gjøre det like lett å snakke om vår psykiske helse som fysiske. Vi har alle en psykisk helse, og den skal ivaretas. 10. oktober har nettopp DU muligheten til å møte andre i en avslappet atmosfære, der temaene tas opp mens vi går tur!

Vi skal gå fra Søndre Torv – og vender tilbake til Søndre Torv.
Vi har samtaler både underveis, og etter turen – og skal også ha mulighet til en prat under tak! Selve turen er tenkt å kunne vare cirka 2 timer, men med mulighet til å gi seg midtveis.

Arrangementet er gratis og åpent for alle. Alle er hjertelig velkomne til å dele tanker og erfaringer, og gjerne også personer og grupper som ikke føler seg truffet av betegnelsen «minoritetskvinner»!

På grunn av helserådene fra Folkehelseinstituttet med tanke på Covid-19, så ønsker vi:
PÅMELDING INNEN torsdag 08.10.2020! Påmelding sendes til fatoumamburey@hotmail.com eller via sms på tlfnr. 99860304.

Velkommen til en hyggelig dag ute i naturen og bymiljøet - sammen med nye bekjentskaper og andre likesinnede mennesker!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden