Eventyrstund ved Kolltjern - DNT og Ringkollen Vinterfestival

Tidspunkt: 11. mars 2021 kl: 18:00
Sted: Kolltjern - Ringkollen

Barnas Turlag inviterer til en tradisjonsrik eventyrstund ved Kolltjern. Dere kjører forbi P-plassen til Ringkollen/oppslagstavla i retning Øyangen og etter cirka en kilometer er det en liten p-plass. Vi merker med tydelig merkebånd akkurat hvor dere skal parkere og hvor skiløypa starter. Inn til Kolltjern er det cirka 800 meter og turen er stemningsfylt opplyst med fakler.

Vi serverer saft og kaffe ved bålet, og dere tar selv med kveldsmaten. Oppmøte er ved Kolltjern er klokken 1800, og dere må regne litt tid inn med de aller minste. I år blir det Ann Kristin Aanerud som er eventyrforteller. Husk sitteunderlag og godt med klær. Hodelykt er også kjekt å ha med seg. TURBO elsker bål og eventyr og har sagt han også vil komme på eventyrstund på Kolltjern med Barnas Turlag.

I år krever vi forhåndspåmelding og det gjør du til høyre på denne siden. Meld på kun de voksne, vi trenger ikke vite antall barn.
(Men det er kjenkt å vite hvilke voksne som har vært med for de har gjerne en registrert epost). Påmelding er ikke forpilktenede. Hvis dere velger å ikke stille likevel, så er det fint om dere bare sender en sms til ellen Næsje på 95240607 og sier at dere ikke kommer likevel.

Velkommen på kveldstur!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden