Agora Sakral: Rom i herberget

Tidspunkt: 6. desember 2021 kl: 18:30
Sted: Hønefoss Kirke

Rom i Herberget - en annerledes og stemningsfull julekonsert med Gjertruds Sigøynerorkester og Solfrid Molland. Vi kan slå det fast: denne fantastiske julekonserten er blitt tradisjon i Hønefoss!

På fjerde året på rad inviterer vi Gjertruds sigøynerorkester og Solfrid Molland til å fylle Hønefoss Kirke med livsglede og ettertanke, melankoli og musikalsk inspirasjon. Konserten «Rom i Herberget» hyller styrken og spiritualiteten i sigøynermusikken. Vi får høre norske og østeuropeiske julesanger og tradisjonell sigøynermusikk med raske skift mellom det livlige og det melankolske. Julens budskap og historien om et fattig par som mangler husrom veves varsomt inn i vår egen tid. Erik Hillestad har skrevet sangen "Marias Sang" spesielt til konserten.

Gjertruds sigøynerorkester (GSO) er et fyrverkeri av et live-band og Solfrid Molland har et sterkt nærvær på scenen. Sammen har de begeistret mange de siste årene, og etterhvert som ferske Hønefoss-venner stadig kommet tilbake for å glede lokalsamfunnet vårt.


Arrangementet er et samarbeid mellom Agora Kulturkafe, Ringerike Kirkeakademi og Hønefoss Kirke/Menighetsrådet.
Arrangementet støttes av Norsk Kulturfond.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden