«Joy to the world» med Ringerike Janitsjar og elever fra MUA

Tidspunkt: 9. desember 2021 kl: 19:30
Sted: Ullerål kirke

Ringerike Janitsjar satser på samarbeid med unge sangtalenter fra Musikklinja på Ringerike videregående skole (MUA), når de inviterer til julekonsert i Ullerål kirke 9. desember. Emily Yttrie Ølstad, Celine Espeland Roa, Runa Eid Skjerven og Mia Adina Kristiansen var ikke vanskelig å be da henvendelsen kom, og gleder seg til å kunne synge med nærmere 40 musikere i ryggen. Jentene vil opptre både som solister og som kor.
Dirigent Øystein Olsen Vadsten har satt sammen et variert og spennende program. Noen av høydepunktene blir kanskje «Carol of the Bells» med klingende rørklokker eller «Do they know it is Christmas?». I det mangfoldige programmet må vi også fremheve Maria Menas vakre «Home for Christmas fra filmen «Hjem til jul» og «Et lys i mørketida».
Med et klangfullt korps og dyktige, talentfulle sangere, garanterer Olsen Vadsten en virkelig stemningsfull og mektig opplevelse med sang og musikk slik at «taket av og til vil løfte seg» i det ene øyeblikket, til alt roer seg til et vindpust som i «Selmas Sang» fra TV-serien Snøfall.
Vi blir også presentert for noen av de mer tradisjonelle julesangene der også publikum kan delta.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden