Det skjer

Prøysen på Eger & Co. - en konsert med Ann Kristin og Jon

24. mai 2019 kl: 20:00
Eger & Co.

Ann Kristin Aannerud har alltid hatt et nært forhold til Prøysen sine tekster. For 15 år siden spilte hun inn «Mitt hjerte er ditt» live på Fengselet i Hønefoss.

Ann Kristin og pianist Jon Lotterud var begge med i forestillingen «Tango for to» som gikk på Christiania teater i Oslo og som endte med en norgesturné, sammen med Inger Lise Rypdal, Viggo Sandvik og Hans Esben Gihle med over 80 forestillinger.

Siden den gang har Ann Kristin gjort mange konserter som har variert alt fra Opera til Prøysen. En konsert med bare Prøysen på programmet er det lenge siden hun har gjort på Ringerike og mange har etterspurt dette.

Nå vil Ann Kristin og Jon komme til Eger & Co. og gjøre sin Prøysen «Neiggu om je gret», og hva det vil innebære av humor, inderlighet, sårhet og latter. Det kan også tenkes at det vil dukke opp andre tekster av visediktere som har gått i kjempens fotspor.

Jon Lotterud er fra Aurskog, men med over 30 år på Gjøvik, kan vi vel nesten kalle han Totning/Gjøvikenser. Han har spilt flere ganger på Ringerike sammen med blant annet Viggo Sandvik og har vært gjest med koret Da Capo og vært med på «Sprell på Låven» flere ganger.

Nå Gleder vi oss til en flott forsommerkveld på Eger & Co. hvor dere kan kose dere med god mat og drikke før konserten.
Vælkømmin tæl by`n og Eger & Co.