Det skjer

FA-Cup finale Liverpool - Chelsea

14. mai 2022 kl: 16:30
Værket Industribar

Liverbirds Ringerike og Jevnaker inviterer medlemmer, og de som ønsker å bli medlemmer, til finalefest på Værket Industribar. Dørene åpner 16:30 og selve finalen har avspark 17:45. Det innerste lokalet på Værket vil være forbeholdt de som har betalt årets kontingent og det vil bli servert gratis mat frem til kampstart. Drikke betales av den enkelte.
Vi håper at flest mulig har anledning til å komme og du kan selvsagt melde deg inn i supporterklubben og få medlemsskap ved å vippse til 617705.
Ta gjerne på deg drakt og skjerf, vi håper å se mange røde på arrangementet. Ikke-medlemmer er selvsagt også velkomne, Værket fylles opp etter "førstemann til mølla" prinsippet så det lønner seg nok å være tidlig ute.
Vi i styret av Liverbirds Ringerike og Jevnaker håper på å se mange "røde venner" denne dagen og skulle du ha noe ekstra supporter effekter som har krympet i skapet eller lignende så ta det gjerne med til Værket.
Vi satser på en hyggelig kveld og håper selvfølgelig på en fantastisk feiring etter kamp! YNWA!
Styret vil også informere om at vi kommer til å ha et arrangement i forbindelse med Champions League finalen den 28. - Det kan lønne seg å være medlem.
Velkommen til kamp på Værket Industribar, vår lokale fotballbar.