HB. En destillert Norgeshistorie. Med Torgrim Eggen

Tidspunkt: 30. november 2022 kl: 19:00
Sted: HUMBAR

Nå får Humbar storfint besøk. Da Torgrim Eggen kommer til Tenkbar og skal snakke om boken sin "HB. En destillert Norgeshistorie"
Norge regnes vanligvis ikke som en nasjon av gentlemenn, men i den grad vårt samfunn har noen typisk gentlemannsforbrytelse, så er det hjemmebrenning. Den brede samfunnsaksepten og den slappe straffeutmålingen vitner om det. HB foredraget er en moderne norgeshistorie sett gjennom børstens fettete frontrute. Her får du røverhistoriene, komediene og tragediene.
Torgrim Eggen er både en av Norges mest populære forfattere og en av de mest hyllede av kritikerne. Han brakdebuterte i 1992 med boken Gjeld. Og siden har det gått slag i slag. Der han blant annet vant Brageprisen i 2019 for biografien om Axel Jensen.
Eggen er kjent får å gjøre grundig "research" og grave seg ned i materien og komme tilbake med det mest spennende for leserne. Som foredragsholder er han like vittig og poengtert som han er i bøkene sine. Med tanke på kveldens tema gleder vi oss enormt til ett underholdenes foredrag.
C.C. 100,-

 Tilbake  Det skjer - Forsiden