Christmas with Nordic Tenors

Tidspunkt: 27. november 2022 kl: 18:00
Sted: Ringerike Kultursenter

Vinterens tenormusikalske eventyr kommer til Hønefoss

Søndag 27.november kommer Nordic Tenors til Ringerike kultursenter med julekonserten «Christmas with Nordic Tenors».

I år er det syttende året på rad de strør julemusikalsk stjernestøv over frosne vinterhjerter. 30 konserter skal fremføres den siste måneden før jul med varme, humor og høytid over det ganske land. De tre tenorene Roald Haarr, Nils Georg Nilsen og Jan-Tore Saltnes har med deres virtuose pianist Torgeir Koppang. I år har de også med en videokunstner som høyner det visuelt estetiske uttrykket i konsertene. «Hvert år forsøker vi å toppe fjorårets konsert både musikalsk og visuelt,» sier Nils Georg Nilsen «og viktigst av alt er å gi folk den gode julestemningen». Konserten inneholder mange av de klassiske julesangene i tillegg til nye klassikere. Her er det også gitt plass til både opera, Disney, engler og nisser.

«Det er alltid ekstra moro å ta turen hit,» sier Jan-Tore Saltnes «Det er litt over et år siden vi var her sist, da med forestillingen Classics, og nå ser vi frem til å bringe julestemning til Hønefoss».

Nordic Tenors har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og vunnet publikums hjerter over hele landet.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden