LYSFENOMEN I NATUREN - Kunstutstilling med Heidi Irene Kainulainen

Tidspunkt: 25. mars 2023 kl: 12:00
Sted: Det Øde Galleri og Skaperi, Ole Rytteragersvei 96, 3530 Røyse

Det Øde Galleri og Skaperi har gleden av å ønske deg velkommen til denne vakre utstillingen i perioden 10.-26.mars. Galleriet er fylt med storslåtte og levende malerier, som leder oss inn i magiske rom av lys og natur. Her kan du komme og se, oppleve og bare være til stede. Alle verkene er også til salgs. Velkommen til vakre opplevelser i en rustikk og landlig atmosfære. Det er også fint å kombinere galleribesøket med en tur rundt vakre Rytteragertangen.
Åpningstider
Fredag 10.mars er det duket for Vernissage fra kl. 18-20.
Gratis inngang og åpent for alle!
Lør 11.mars kl. 12-16
Søn 12.mars kl. 12-16
Lør 18.mars kl. 12-16
Søn 19.mars kl. 12-16
Lør 25.mars kl. 12-16
Søn 26.mars kl. 12-16

Litt om kunstneren
Jeg har tegnet og malt siden jeg var barn. Selv om jeg utdannet meg i en annen retning er kunsten det som har fulgt meg i alle år. Etter 20 år med egenlære begynte jeg å utvikle meg mer mot det klassisk figurative i lære hos Jan-Ove Tuv.
Landskapsmalerier står meg nærmest. Jeg maler mye ute i friluft, og fokuset er alltid lysfenomen i naturen. Solens stråler gjennom trærne, lysglimt i tåken, høylys som treffer vann. Flatt lys og blå himmel er det kjedeligste jeg vet. Jeg liker maleriene mine slik jeg liker naturen jeg helst oppholder meg i. Langt fra andre mennesker og uten tegn på bebyggelse. Jeg er en uhelbredelig introvert, og lader batteriene ute i naturen.
Jeg liker å male steder jeg har vært / sett, men selv når jeg maler intuitivt dukker fjellkjeder og vann fra minner opp på lerretet.
Jeg er oppvokst i Hole, har bodd flere år i utlandet og holder nå til på Jevnaker, der jeg driver nettbutikken kunstrekvisita.no
Heidi Irene Kainulainen

Se arrangementet på Facebook: https://fb.me/e/2ANNLNC72

 Tilbake  Det skjer - Forsiden