I Trygve Hoffs musikalske skattekammer

Tidspunkt: 28. januar 2023 kl: 18:00
Sted: Bysalen Amfi, Ringerike Kultursenter

Den allsidige kultur-aktøren, kulturentusiasten og musikeren Jon Wold fra Eiker har samlet et ensemble for å hylle den unike, folkekjære og poetiske trubaduren Trygve Hoff!

De spiller opp med versjoner og arrangementer som til fulle bærer fram og gir kred til Trygve Hoffs rike musikalske arv og visesang-skattekammer, Det er får visekomponister og -lyrikere som matcher Trygve Hoff.

Trygve Hoffs ex-kone Kari Hoff er med som en veiviser inn i Trygve Hoffs verden, og både forteller og resiterer - på et vis som ennå gir oss nærkontakt med den altfor tidlig avdøde Trygve Hoff.

I denne hyllesten til Trygve Hoff vil vi også få møte vår lokale Norgesmester i trekkspell, eminente Thorleif Westby, som er med på laget for anledningen. Han har tidligere vært med på å sette opp Hoffs viser i Finnmark.

Denne konserten blir et dypdykk i Trygve Hoffs mest kjente viser, med mye lys og medmenneskelig varme - og det blir også oppdagelsesreise i den rike katalogen han etterlot seg som ikke er fullt så kjent.

Trygve Hoff, som dessverre gikk bort altfor tidlig, er være et kjent navn for mange, både som utøvende musiker, kordirigent og ikke minst via riksdekkende media. Denne kvelden vil publikum bli bedre kjent med denne markante kulturpersonligheten, ved at Kari Hoff vil dele med oss gode historier fra livet med Trygve Hoff - og derved bidra til å knytte programmet enda tettere sammen for å yte Trygve Hoff den respekt han fortjener.

Agora Kulturkafe får tilskudd fra Norsk Kulturråd

 Tilbake  Det skjer - Forsiden