Vårturné me Musikkfolkehøgskolen Viken

Tidspunkt: 21. mars 2023 kl: 18:00
Sted: Blackbox ved Ringerike VGS

Con Amoré turnérer østlandet!

23 elever fra Musikkfolkehøgskolen Viken reiser på en selvstendig turné til Hønefoss, Drammen og Oslo. De reiser fra og med 21. - 25. mars.

De skal spille 8 konserter; Blackbox på Ringerike vgs (21. Mars, kl 18:00), SUB scene (Oslo, 25. mars, kl 20:00), Naboens bar (Oslo, 24. mars). De skal også spille på flere folkehøgskoler og videregående skoler.

Musikkfolkehøgskolen Viken holder til på Gjøvik, og er en skole som fordyper seg i musikk. De har proffesjonelle lærere og godt sosialt miljø. Skolen har fem linjer; Utøvende vokal, utøvende instrument, låtskriving, musikkproduksjon og musikk, bo og fritid. I tillegg har de mange valgfag som dekker de fleste interesser.

I løpet av februar og mars har elevene ved skolen forberedt seg i ulike komiteer, deriblant media, teknisk, sponsor, booking, mat og overnatting. På turnéen samarbeider de om opprigg, nedrigg, reise, planlegging, mat og overnatting.

Elevene har bygd opp hele turnéen selv. De har samlet inn penger gjennom sponsor-avtaler og spleis. Pengene som er samlet inn blir brukt til å dekke mat og overnatting på turnéen, og det resterende beløpet vil bli donert til Acta sitt utdanningsprosjekt i India og Bangladesh.

Etter mange timer på bandrommene er bandet «Con Amoré» klare for å vise Østlandet hva de har øvd på de siste ukene. De spiller et utdrag sanger i sjangerene funk, pop og rock. De dyktige musikerne lover energi og god stemning, og de håper å se akkurat DEG blant publikum!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden