Bokbad med Odd Karsten Tveit: "Palestina. Israels ran, vårt svik"

Tidspunkt: 22. november 2023 kl: 18:30
Sted: Ringerike Bibliotek

Onsdag 22.november kommer den legendariske, velrenommerte reporteren Odd Karsten Tveit til Hønefoss. Utgangspunktet for bokbadet på Ringerike Bibliotek er hans siste bokutgivelse - den brennaktuelle boka om Palestina.

Arrangementet kommer til i et samarbeid mellom Ringerike Bibliotek, Palestinakomiteen Ringerike, Den palestinsk-norske forening og Agora Kulturkafé. Det er lagt akkurat en uke før 29. november, FNs "Internasjonal dag for solidaritet med det palestinske folk".

ODD KARSTEN TVEIT har dekket Midtøsten-konflikten i hele sin journalistkarriere. Han har vært NRK-korrespondent der i flere perioder og har skrevet en lang rekke prisbelønte bøker om regionen. Med sin omfattende kunnskapsplattform, og hans rike kildetilfang, er han en internasjonal kapasitet på Midtøstens moderne historie og konfliktens politiske betydning og ringvirkninger.
Palestina. Israels ran, vårt svik er den store historien om årene fra 1948, da Israel kom på kartet, frem til i dag. Boka har mange nye avsløringer takket være Tveits unike intervjuer av forskere og journalister – en rekke av dem israelere. Tveit har også møtt israelske offiserer, diplomater, politikere og menneskerettighetsaktivister.

Mer enn i tidligere bøker møter vi her en forteller som våger mer, og som er nådeløs i gjennomgangen av norsk og vestlig unnfallenhet i konflikten.

Dørene åpnes til bokbad-hjørnet i biblioteket fra 18.30. Bokbadet starter 19.00. Ole Jakob Løland og Audun Bakkerud har ansvar for samtaleplan og gjennomføring.

Arrangementet er gratis.
Salg og signering av bøker.

Foto: Agnete Brun

DET BLIR PLASS TIL ALLE! VI HAR FÅTT TILGANG PÅ DEN STØRSTE KINOSALEN, OG FLYTTER BOKBADET INN DER. KINOLOKALET HAR SAMME HOVEDINNGANG - OG DET ER GJENNOM SAMME VESTIBYLE SOM TIL BIBLIOTEKET!
VELKOMMEN!
BØKER VIL KUNNE KJØPES - OG DU VIL KUNNE FÅ DEM SIGNERT!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden