Pipekonsert med Hannah Carding

Tidspunkt: 22. juni 2024 kl: 11:30
Sted: Hønefoss kirke

Hver lørdag i perioden 22. juni til 20. juli, blir det pipekonserter i Hønefoss kirke denne sommeren.

Pipekonserter er orgelkonserter for «alle» og varer i ca. en halvtime. Vi sikter mot konserter av høy kvalitet, men likevel med et uformelt preg der det er anledning til å stikke innom også for nysgjerrighets skyld. Det legges vekt på et bredt repertoar og gjenkjennelighet i musikkvalget. Hønefoss kirke har et flott og velklingende orgel som passer godt til et allsidig musikkrepertoar. Mange dyktige organister medvirker. Noen er etablerte og kjente utøvere på sitt instrument.
Hannah Marie Carding er utdannet sanger ved Barratt Due Musikkinstitutt, og organist ved Norges Musikkhøgskole. I 2019 fullførte hun sin mastergrad i solistisk orgelspill, under ledelse av professor Terje Winge. Siden da har hun etablert seg som en ettertraktet konsertorganist med soloopptredener iblant annet Stavanger og Oslo Konserthus, hun har turnert med Norges Ungdomssymfoniorkester, og senere i 2024 skal hun representere Norge ved Nordisk Kirkemusikksymposium i Danmark. Sammen med Kristoffer Myre Eng har hun også startet en orgelduo som spesialiserer seg på konserter spesielt tilrettelagt for barn og unge, som opptrer jevnlig landet rundt. I tillegg til sitt virke som frilanser er Hannah for tiden ansatt som organist i Grønland kirke i Oslo. Hun er også kjent fra NRK-serien "Presten", der hun spilte rollen som organisten.
Det er gratis adgang på konsertene, men det er mulighet for å støtte konsertarbeidet ved å gi en kollektgave. Hønefoss menighetsråd er arrangør.
Vi ønsker velkommen til sommerens konserter i Hønefoss kirke.

 Tilbake  Det skjer - Forsiden