St.Hans-feiring på Sundvollstranda

Tidspunkt: 23. juni 2024 kl: 18:00
Sted: Sundvollstranda i Hole

Velkommen til St.Hans-feiring på Sundvollstranda!

Vi har igjen gleden av å kunne invitere til feiring av midtsommer på St. Hansaften.
Det er 10. året at koret Apropos inviterer til konsert på Sundvollstranda den 23. juni.

Opp gjennom årene har vi hatt med oss mange forskjellige gjester på scenen, og i år er intet unntak. Vår lokale americana-artist, Olav Risan, synger egne låter alene og sammen med oss.
Bandet Unicorn med vokalist Tonje Ettesvoll kommer. De lager låter i pop/rock sjangeren med vår egen dirigent Andre Storeng på keyboard.
Til midtsommerfest hører gjerne trekkspill med, og Thorleif Westby er en suveren utøver som vil glede mange med sitt spill.
Et nytt og spennende innslag i år er Bacary, en multimusiker fra Senegal. Han er kjent som en fremragende perkusjonist og trommis, og en «griot» -en tradisjonell afrikansk yrkesmusiker og historieforteller.
I tillegg har vi med oss flinke unge artister; nemlig Tinius og en egen guttegruppe fra Musikalkollektivet, samt barn fra Hole kulturskole som også vil bidra med å synge noen sanger.
Og selvfølgelig skal vi i Apropos servere dere nye og gamle korsanger, og i år har vi fått med oss DJ Alexander V, så her blir det artige nye vrier på kjente sanger. Det er bare å glede seg!
Til de som er sangglade kan vi avsløre at det legges opp til noen allsanger, så her blir det muligheter for å synge med det `nebbet` man har.

Hardraade vikingskipforening, som bygger et fullskala vikingskip på gamlemåten,
holder åpent og tar imot nysgjerrige gjester allerede fra kl 17. Der vises gamle håndverkstradisjoner frem, og kanskje kan du selv få prøve deg? Dette er interessant og moro for både store og små.

Ta gjerne med deg en piknik-kurv og inviter venner og familie til en koselig kveld ved fjorden. Det vil også være mulig å få kjøpt noe å bite i fra kiosk som Arbeidssenteret i Hole setter opp.
I tillegg til den flotte underholdningen fra scenen blir det selvsagt loddsalg og hvis været tillater det blir det tent et stort tradisjonelt bål i løpet av kvelden.
Det legges med andre ord opp til en god gammeldags St.hans-feiring!
Billetter selges ved inngangen til kr 200,- pr. person, og barn under 12 år er gratis.

Vi sender en takk til våre sponsorer; Hole kommune, Sparebank 1 Ringerike-Hadeland, Toyota Hønefoss og Steinsfjorden Terrasse som bidrar til at arrangementet er mulig.

Velkommen skal dere være!

 Tilbake  Det skjer - Forsiden