Fermenteringskurs

Tidspunkt: 28. april 2025 kl: 18:00
Sted: Hole arbeidssenter på Sundvollen
Vil du lære mer om hvordan du fermenterer grønnsaker, frukt og bær, lager surkål, kimchi, eddik, bacon, yoghurt, viili, surdeig osv? Da bør du bli med meg på kurs!? ??
Det å kunne fermentere er en måte å konservere mat på som både gir deg ekstra næringsrik mat og forlenger råvarers holdbarhet som er viktig kunnskap for matsikkerhet og i et beredskapsøyemed.
Det er ikke nødvendig med noen forkunnskaper.
Kurset er delt inn i en del med teori og en praktisk del hvor vi lager litt forskjellig du får med deg hjem.
Kurset holdes på Hole arbeidssenter i Sundvollen (under en time fra Oslo).
Vi holder fire individuelle kurs i løpet av året: 28.04.25, 29.04.25, 06.10.25 og 07.10.25, kl. 18.00. Varighet ca. 3 timer.
Det er begrensa antall plasser.
Du kan kjøpe billett her:
https://www.reinmat.no/webshop/