Det skjer

Vakker og variert kunstutstilling med Else Marie Eriksen

25. juli 2021 kl: 12:00
Det Øde Galleri og Skaperi, Ole Rytteragersvei 96, 3530 Røyse

ÅPNINGSTIDER:
Lør 24.juli kl. 11-16
Søn 25.juli kl. 12-16
Lør 31.juli kl. 12-16
Søn 1.aug kl. 12-16

Kunstner Else Marie Eriksen

Else Marie har lang erfaring med flere ulike teknikker; akvarell og akrylmaling, tegning, foto og grafisk design. Hun kombinerer også egne foto og malerier, eller setter sammen egne malerier til et DGA (digitalt). Else Marie er leken med kunsten, og eksperimenterer med ulike teknikker og uttrykksformer.

Hun er utdannet dekoratør fra Nordiske Dekoratørskole i Danmark og har tidligere jobbet som dekoratør hos Adelsten i Oslo. I 1978 begynte hun som layoutmedarbeider i Ringerikes Blad, hvor hun var ansatt i 30 år!

Kurs:
• I 1997 arrangerte Ringerikes Malerklubb «Malerskole» med Asle Raaen. Den var lagt opp med halvårlige grunnleggende kurs innen tegning, fargelære, bildeoppbygging og maling. Hun var med i 3 semestre og dette la grunnlaget for den streken hun har i dag.
• I 2002 deltok hun på en ukes kurs på kunstakademiet i Riga, instruktør var kunstprofessor Antia Meldere.
• Senere 3 semestere og en sommerskole ved Nydalen kunstskole, diverse tegne/malekurs med bl.a Børge Brekke, Geir Kleppan, Thomas Klevjer (portrettmelerkurs) og flere andre.
• Innen akvarell har hun tatt kurs i intuitiv akvarell med Lars Eje Larsson, en uke i Grebbestad, veldig lærerikt.
• Akvarellkurs med Carol Carter fra USA, hun holdt to kurs i Oslo som Else Marie deltok i.

Foto har hele tiden vært en stor interesse. Hele denne tiden har hun fotografert, i begynnelsen mest til egne malermotiver. Foto utviklet seg etter hvert til å bli en egen hobby. Senere ble det kurs i Photoshop, «Fineart» bilder og DGA (digital grafisk art).

Smitteverntiltak:
Håndsprit, munnbind og begrenset innslipp.
Sitteplasser ute på tunet, med god avstand.

Gratis inngang!
Velkommen!