Det skjer

Chris Holsten

24. juli 2021 kl: 21:00
Gledeshuset Hønefoss

Året 2020 har gitt mange oppturer for Spellemann-nominerte Chris Holsten fra Lillestrøm. I løpet av året har han vært med i TV2s suksessprogram «Hver gang vi møtes» hele to sesonger og gitt publikum flere sterke musikalske øyeblikk.

Han har også herjet hitlistene med en rekke utgivelser, ledet an med hitlåten ‘Wish I Never Met You’, EP-debuten ‘Cold Hearts’ og ikke minst det unike samarbeidet med Frida A°nnevik og den norske tolkningen av «If The World Was Ending» (JP Saxe & Julia Michaels). «Hvis verden» fikk umiddelbart enorm respons fra publikum og har strømmet til dobbel platina og er nominert til «Årets Låt» på Spellemann 2020.

Det er på scenen multitalentet trives aller best og gjennom året har Chris Holsten virkelig fått vist det norske folk hvilken fenomenal liveartist han er. Klubbturne og en rekke festivaler stod på trappene for artisten da Covid-19 brøt ut og satt en stopper for de fleste kulturarrangementer i Norge. Konsertene som han ikke fikk spilt i 2020 er nå satt opp i 2021 og den spilleglade artisten og hans musikere er klare til å ta scenen og publikum med på festen når dørene til konsertscenene åpnes igjen.